woensdag 14 februari 2018

Nieuws van de Krekel

Vandaag wil ik het hebben over onze schrijfmaterialen. Onze poëziealbums (of zoals wij ze vroeger noemden poesiealbums), dagboeken, vriendenboekjes en notitieboeken.
Het vriendenboekje kent iedereen natuurlijk wel. Heel leuk voor kleuters die nog niet (zo goed) kunnen schrijven.  Samen met een van de ouders vullen ze de voorgedrukte vragen in. Er zijn vriendenboekjes in allerlei soorten en maten. Met een onderwerp bekend van de televisie zoals Dora  en Paw patrol
bijvoorbeeld :
                                   
Maar ook vriendenboekjes met een dier op de voorkant zoals onze hondjes of met paarden:

en natuurlijk ook Disney Prinsessen, Frozen, Vayana en the Good Dinosaur mogen niet ontbreken. 
Dit zijn 8 vriendenboekjes van de totaal 67 vriendenboekjes die wij in de webwinkel hebben. Er is echt voor ieder wat wils, zelf voor volwassenen bestaan er tegenwoordig vriendenboeken. Leuk om als afscheid te geven als een collega weggaat bijvoorbeeld of bij een jubileum of verjaardag. Iedereen schrijft er iets leuks in en je hebt een aandenken om nooit te vergeten. 

Zo dat waren de vriendenboekjes. Op naar de poëziealbums. Het poëziealbum of zoals wij vroeger zeiden poesiealbum is terug van weg geweest. Als je acht jaar bent dan is een vriendenboekje iets voor kleuters. Maar je wilt nog wel graag dat je vriendinnen iets moois voor je schrijven. En dan is een poëziealbum weer helemaal leuk. Een poëziealbum bewaar je en kan je altijd weer laten zien aan je dochter of kleindochter. Versjes vind je tegenwoordig makkelijk online en de plaatjes kunt u ook bij ons kopen. Trouwens een sticker mag je natuurlijk ook altijd plakken mits hij niet te groot is en er een beetje leuk uit ziet. Geen schreewerige stickers met te felle kleuren. Maar gewoon een beetje nostalgie of dieren mag altijd. De opkomst gaat nog wat langzaam dus we hebben niet zo veel keuze in poeziealbums als in vriendenboekjes maar er is zelfs een poeziealbum voor jongens , het dinopoeziealbum. Ook al moeten wij bekennen dat het nog geen daverend succes is. 
Er zijn de leuke poeziealbums van mijn poëziealbum en dan nog wat met dieren en wederom de Disneyprinsessen , Paarden en hondjes. Totaal kunt u uit 16 verschillende albums kiezen. Best genoeg keuze hoor en wij zoeken nog steeds nieuwe albums dus wie weet worden het er snel meer.









Ook verkopen wij dagboeken, met en zonder slot. Een onmisbaar item voor iedere tiener. Je schrijft er je geheimen in op zoals verliefdheden of dingen die eigenlijk niet mogen maar ook je liefdesverdriet of andere problemen kan je heerlijk van je afschrijven in een dagboek. Maar ook als je volwassen bent kan een dagboek bijhouden heel gezond zijn. Problemen van je afschrijven of alleen maar benoemen waar je dankbaar voor bent. Het helpt je om dingen op een rijtje te zetten of in perspectief te zien. En als je opschrijft waar je dankbaar voor bent (ook al zijn het maar elke dag vijf dingen) dan zie je hoe gezegend je bent om bijvoorbeeld hier in Nederland of West-Europa geboren te zijn. Natuurlijk hebben we allemaal onze problemen en gedoetjes en is het niet allemaal rozengeur en manenschijn.  Maar ik ben elke dag bijvoorbeeld dankbaar voor het feit dat ik in Nederland ben geboren. Natuulijk is er hier van alles wat niet deugt maar liever dit dan in een land te wonen waar je letterlijk sterft van de honger omdat er niet genoeg eten is of dat je als je ziek wordt diep in de schulden moet steken omdat je anders niet geholpen wordt.  Daarvoor kun je dus een dagboek bijhouden. Als tiener natuurlijk een met een hangslotje er aan, al was het alleen maar om te voorkomen dat nieuwsgierige zusjes of broertjes er in kijken. Als je volwassen bent dan is het allemaal iets minder erg maar dan zou je bijvoorbeeld ook een mooi notitieboek kunnen gebruiken. 
Een voorbeeld van een dagboek met slot is deze:



En dan hebben we het gelijk maar over onze notitieboeken. Te gebruiken zoals hierboven om een dagboek bij te houden maar ook heel leuk om in te handletteren, we hebben bullet journals om een combinatie te maken van een dagboek en een agenda, u kunt er daily;s in plaatsen maar ook afspraken in noteren. Onze notitieboeken kunt u natuurlijk meenemen op reis en een mooi verslag van een vakantie in opschrijven. Zo leuk om jaren later in terug te lezen . Je zal zien dat je in een klap weer op die leuke markt bent of op safari op zoek naar the big five. We hebben notitieboeken die een beetje gewoon zijn maar ook heel mooie van oa Peter Pauper Press en Bon Cahier  in verschillende formaten. Ze zijn een lust voor het oog en er is voor iedereen wat dat maakt het ook zo fijn. Ook als uw ambitie heeft om te gaan schrijven zijn deze boeken uitstekend geschikt om de opzet in op te schrijven en deze dan later uit te werken op de computer.Voorbeelden van deze notitieboeken zijn:




Onze bulletjournals zijn van het merk MUS en het fijne daarvan is dat het papier dik genoeg is om niet door te drukken. Elke pagina is voorzien van puntjes die je kunt gebruiken bij het handletteren. Na tekenen zie je de puntjes (bijna) niet meer maar uw werk is wel mooi recht geschreven en elke letter staat op de plaats waar u hem wilt hebben.  U vindt het allemaal in onze webwinkel https://www.dekrekel.com/c-361561/notitieboeken/. In de koopjeshoek vindt u trouwens ook nog leuke pennen waarmee je ook goed kan handletteren voor leuke prijzen. 

Alle besproken artikelen vind u in onze webwinkel www.dekrekel.com. En natuurlijk nog veel meer. Wist u dat wij naast de leukste cadeau's en de hieboven beschreven schrijfwaren ook heel leuke decoraties hebben voor uw huis. Het is echt de moeite waard om eens lekker te neuzen in de webshop van Cadeaushop de Krekel, u zal verrast worden door alles wat wij in ons assortiment hebben. En  elke week komen er nieuwe artikelen bij.  Wij proberen steeds de leukste, mooiste en gezelligste artikelen te vinden en toe te voegen aan ons assortiment. Voor nu is de uitdaging om meer mensen kennis te laten maken met onze webshop. Wist u dat bovenaan onze pagina de knop vertel het verder zit? Hiermee kunt u een vriendin of familielid wijzen op onze leuke webshop. Dit wordt zeer gewaardeerd. 

Tenslotte heb ik voor u een kortingscode. Deze kan gebruikt worden om een of meer producten aan te schaffen in onze webwinkel. Hij kan niet gebruikt worden voor de koopjeshoek maar verder voor alles in de webwinkel. De kortingscode is Februari018. Het minimumbedrag voor het gebruik van deze kortingscode is slechts € 7,50. Maar let op: gebruikt u hem snel want hij is slechts geldig in de maand februari. 28 februari is dus de laatste dag dat u deze kortingscode kan gebruiken. Ik wens u veel plezier met winkelen in de webshop van Cadeaushop de Krekel (https://www.dekrekel.com/c-360379/webshop/)/

Tot de volgende keer,

Wilma en Jeanet











Geen opmerkingen:

Een reactie posten